header
inca
 
 

Spirituelle programmer

Peru blir også kalt verdens nye spirituelle sentrum.
For søkere av det spirituelle, de som ønsker å fordype seg i inkaenes tusenårige ritualer, tilbyr vi nå muligheten for å lære om meditasjonsmetoder, om seremonier, om iniciaciones, dvs. innvielsesritualer, om Pachamama; Moder Jord, og om en kulturell arv så rik og interessant at du vil få en opplevelse helt utenom de vanlige.
Vi tilbyr deg en unik sjanse til å være med på en utrolig reise i Inkaenes kjølvann, til en annen verden; til Inkaenes spirituelle verden.
Vi har lagt opp en magisk reise tilbake til det opprinnelige, en mulighet til å gjøre en stopp i vår travle hverdag og søke tilbake i oss selv ved hjelp av Inakenes tusenårige spirituelle tradisjoner.Vi har med oss en sjaman som skal være vår spirituelle guide så lenge turen varer. Han vil være bindeleddet mellom forståelsen og utførelsen av de forskjellige ritualene som du kommer til å lære, og seremonier du kommer til å delta i.
Vi kan love deg en fantastisk opplevelse som vil gi deg mulighet for å utforske ikke bare Inkaenes spennende verden, men også deg selv og din indre verden.
Vår sjaman heter Toribio Rodriguez og er andinsk sjaman, reikimester, healer og yogalærer
      


Hatun karpay


Download pdf
12 dager og 11 netter


Kapac Ñan

Download pdf13 dager og 12 netter


Inti Amaru


Download pdf19 dager og 18 netter


Amazonas sjamanisme

download pdf4 dager og 3 netter

Hatun Karpay var for noen år siden bare tilgjengelig for noen få ,men takket være ny interesse for spiritualitet og en ide om videreføring av sjamanske ritualer til spesielt interesserte, har vi mottatt denne innvielsen, tilpasset den og gjort den en del av vår tilværelse for å utvikle
det størst mulige humane potensial
.

Kapac Ñan er en spirituell rundreise i Peru. En reise som vil gi deg ny innsikt og indre ro. Du får være med på tusenårige ritualer og seremonier sammen med vår andinske sjaman. Du vil få oppleve en helt annen verden, og kunne tilpasse din egen spiritualitet i en større sammenheng.

Inti Amaru er en tur for søkende mennesker som ønsker å oppleve noe nytt i sin tilværelse. På denne reisen vil du få innblikk i en kultur med et spirituelt mangfold som vil gi deg utrolig mange nye opplevelser. Du vil samtidig få være med på seremonier som gir deg ny viten om deg selv og dine muligheter.

Denne turen er for de som ønsker å komme i kontakt med seg selv og sitt indre jeg, og som ønsker å trekke seg tilbake fra verden noen dager for å oppleve noe nytt og annerledes. Dette skjer ved hjelp av spesielle seremonier og meditasjon, og en spesiell medisinplante som finnes i jungelen.

Dette er en kort tur som blir best i kombinasjon med en tradisjonell rundtur i Peru.

Postboks 186 Økern 0510 Oslo
Travelperu.............vekker opp dine sanser . . .
post@travelperu.no